Mässor

Att vara på mässa och möta dig som kund är bland det roligaste vi vet. Här får du också chansen att prova våra prisbelönta champagner och viner och ta del av erbjudanden från vår vinklubb Bouquet Wine Club. Här nedan ser du var vi har varit och vilka mässor vi planerar att delta på framöver. Vi ser fram emot att träffa dig!

Örebro Sparkling

16 - 17 september 2022

Första mässan för hösten blir i Örebro på Conventum Arena. Som vi ser fram emot att komma till er i Örebro och inleda en intensiv mässhöst med många spännande möten. Conventum Arena hittar du på Fabriksgatan 26 – 28. Mässan är öppen fredag 13 – 20 och lördag 11 – 19.

Vin i Linköping

14 - 15 oktober 2022

När portarna slår upp för Vin i Linköping är det nästan ett år sedan vi var här förra gången. Då var det vår första mässa men nu har vi hunnit med några stycken. Alltid lika roligt att möta er besökare!

Sparkling Göteborg

21 - 22 oktober 2022

Efter vårens succé är det äntligen dags att åka till Göteborg igen.

Vin i Västerås

?

Datum är inte spikat än för Vin i Västerås men visst kommer vi tillbaka även i år.

Stockholm Food & Wine

11 - 13 november 2022

I mitten av november är det dags att återigen bege sig till Stockholm och tre intensiva dagar på Avenue de Champagne. Där kommer du få chansen att prova våran guld- och silvermedaljör bland mycket annat.

Sparkling & Wine Malmö

18 - 19 november 2022

Ny mässa i landets södra delar och naturligtvis kommer vi! Ni är många som har upptäckt våra champagner via Systembolagets beställningssortiment och nu får ni chansen att prova hela vårt sortiment.

Karlstad Vin & Deli

20 - 21 maj 2022

Sista mässan innan sommaren och tack till er alla som besökte vår monter och uppskattade våra viner. Vi ses förhoppningsvis på någon av alla mässor under hösten.

Kalmar Vin & Champagne

6 maj 2022

Fredagen den 6 maj drog vi till Kalmar och Kalmarsalen för den nyuppståndna mässan Kalmar Vin & Champagne. Efter att ha pausat ett par år under pandemin är det nu härligt att återigen kunna träffas under så trevliga former. Stort tack till er alla som delade er fredag med oss.

Uppsala Vin & Deli

1 - 2 april 2022

Första helgen i april var vi på Uppsala Vin & Deli. Ett stort tack till alla er som besökte oss. Så härligt mycket folk på lördagen. Det tog verkligen aldrig slut runt vår monter. Vi är otroligt tacksamma för er nyfikenhet. Vi hoppas att alla kände sig sedda även om det inte blev många minuter med varje nyfiken besökare. 

Sparkling Göteborg

25 - 26 mars 2022

Tack alla ni som besökte oss under Sparkling Göteborg. Så många härliga möten!

Sparkling Stockholm

11 - 12 mars 2022

Tack alla ni som besökte oss under Sparkling Stockholm. Så härligt att få möta alla underbara besökare nu när vi får träffas så här igen. 

Stockholm Taste

12 - 14 november 2021

Fantastiskt roligt att möta alla intresserade besökare under tre intensiva dagar.

Vin i Västerås

29 - 30 oktober 2021

Tack alla ni som besökte oss under Vin i Västerås.

Vin i Linköping

15 - 16 oktober 2021

Vin i Linköping var vår första mässa och vilket gensvar! Tack alla ni som besökte oss under ett par fantastiska dagar på Linköpings Konsert & Kongress.