Prisvärda erbjudanden från små, unika odlare

Bouquet Wine Club

Anmäl ditt intresse redan idag

Scrolla ner och fyll i formuläret redan idag så du inte missar några av våra kommande erbjudanden. I slutet av november är det dags för våra champagner.

Bouquet Wine Club är vår vinklubb där du några gånger om året får erbjudanden om att köpa vin från framförallt mindre odlare från Italien, Frankrike och Tyskland. Att bli medlem innnebär inte några krav på att handla. Du kikar på erbjudandet som kommer på mejlen och väljer i lugn och ro om du vill och vad du vill handla.

Efter att du skickat in din beställning dröjer det ett par veckor innan du får hämta ut varorna på vårt utlämningsställe eller om du hellre vill ha leverans ända hem till dörren. Det bestämmer du själv.

För att bli medlem i vår vinklubb anmäler du dig via formuläret på den här sidan eller mejlar till info@bouquetwineclub.com och anger följande information:
– namn
– mejl
– adress
– mobilnummer

Vänta inte till imorgon med att anmäla dig. Då kanske du missar något av våra fina erbjudanden.

Anmäl dig här till Bouquet Wine Club

4 + 8 =

Att handla hos oss på Bouquet Wine Club är tryggt och enkelt. Priserna inkluderar allt som transporter samt svensk skatt och moms.

Så här fungerar det:
• Du väljer valfritt bland de produkter som erbjuds i den folder du får på mejlen.
• Du kan endast köpa jämna 6-tal flaskor men du väljer fritt vilka flaskor du vill ha.
• Du beställer genom att mejla till bestallning@bouquetwineclub.com
• Vid beställning ska du förutom din order ange namn, adress och telefon. Du får då ett bekräftelsemejl på att vi har mottagit din beställning.
• Efter sista beställningsdatum tar det cirka två veckor innan du får din leverans. Du får ett mejl när varorna finns att hämta på vårt utlämningsställe på Idögatan 14, Linköping.
• Önskar du leverans hem till dörren, oavsett var i Sverige du bor, löser vi naturligtvis det mot självkostnadspris.
• Du betalar mot faktura på 10 dagar efter leverans.